Lær meningerne om kobbergryder at kende
Enhver, der elsker at lave mad, ved, at der ikke er noget vigtigere i køkkenet end et værktøj af høj kvalitet, som du kan tilberede fantastiske retter med.
Det er derfor, de har nydt stor popularitet i flere årtier kobbergryder. De optræder i ethvert professionelt køkken, i enhver kulinarisk film og på alle fotografier, der reklamerer for de bedste restauranter i verdensklasse.
Hvorfor elsker specialister kobbergryder?
Enhver kok på en god restaurant ved, at kobber er et unikt og meget effektivt materiale, når det kommer til varmeledning. Selv efter at maden er taget ud, holder den sin temperatur i relativt lang tid. Og dette er en af egenskaberne, hvorfor bevidste forbrugere elsker kobber! Det andet vigtige og sjældent diskuterede spørgsmål er den jævne fordeling af varme. Det betyder, at den forarbejdede mad opvarmes til samme niveau på alle sider.
Derfor er det et fantastisk materiale og en fremragende dirigent. Men kobbergryder har meget mere at tilbyde deres elskere. Så lad os se nærmere på dem! Nøgleelementet er fuld temperaturkontrol på komfuret. Det ved madlavningsmestre godt, og derfor bruger de kobbergryder af højeste kvalitet.
Glem alt om mad der hænger fast!
Produkter lavet af andre materialer er svære at tæmme, så de er svære at håndtere. Desuden, når han laver mad på en specialiseret måde, øger eller mindsker han ofte gassen. Og det er ikke tilfældet for alle materialer. Denne vigtige egenskab betyder blandt andet, at intet kan klæbe til kobberpanden. Ensartetheden og fordelingen af varme vil sikre, at maden slet ikke klæber.
Det er overflødigt at sige, at det stort set ikke bruger fedt. Dette er et andet positivt aspekt ved at bruge kobber køkkengrej. Steger du noget og trods olien i panden, brænder maden på eller klistrer. Det er en naturlig ting med temperaturudsving. Det er dens forandring, der forårsager sådanne ubehagelige virkninger….
Jeg skriver om luksus, men alle, der køber et prestigefyldt produkt, tænker i hvert fald lidt på at spare. Gryder lavet af kobber holder i generationer og det behøver jeg ikke skrive om. Men hvor vigtig er den energibesparelse, som disse produkter har. Kobber er et af de mest energieffektive metaller, så vær opmærksom på disse meget vigtige funktioner.
Kobbergryder har ingen lugt eller stoffer, der på nogen måde kan reagere med forskellige typer saucer og kød.
På denne måde, uanset hvilken ret du beslutter dig for at tilberede, behøver du ikke bekymre dig om smagen. Det siges, at kobbergryder kun er beregnet til professionelle. Dette er fuldstændig usandt. Det er som at sige, at Laboutins høje hæle kun var designet til modeller.
Kobbergryder – kun positive udtalelser!
Nogen kan lide at lave mad, værdsætter luksusen og komforten ved at lave mad uden forbrændinger og ubehagelige lugte, kobbergryder vil være en utrolig vigtig gave til ham. Selvom du ikke er en madlavningsmester, er det værd at udstyre dit køkken med et sæt, der giver dig mulighed for at tage dine kulinariske færdigheder til et helt andet, højere niveau. Jo bedre værktøjer vi bruger, når vi udfører en given aktivitet, desto bedre indvirkning på det endelige resultat, altså i dette tilfælde – retten.
Dette er luksusen leveret af Ruffoni-mærket, som har håndlavet vidunderlige og eksklusive kobbergryder i generationer. Vi kan se tilbuddet om denne ekstraordinære fremstilling i butikken Luksusprodukter. Vi mødtes for mange år siden på en messe. Og da jeg så disse kulinariske kunstværker – sagde jeg, at det her er skat! Selvfølgelig ligner de fleste potter hinanden, men nej Ruffoni…
Selvom du ikke laver mad, vil de lugte som Chanel! Det er nok, at de står i spisestuen eller køkkenet, de vil passe perfekt i en mesterlig stil. Dette er en brudt konvention, der er lånt fra tidligere epoker. Minder mig om de gode gamle dage, hvor retter blev tilberedt i ægte metalredskaber, øhhh.
Jeg vil nævne, at de fleste af dem ”hamret” ‘ gryder er maskinfremstillede kar. Dette gøres af robotter og har ikke meget med manuelt arbejde at gøre. Kanterne skal være lidt ujævne og bølgede, for det er en håndværkers værk. Det er utroligt, hvordan folk falder for sådanne cheesy tricks. Prisen er bestemt den primære bestemmende her, så forbrugerne bliver narret af sig selv…
Okay, Ruffoni har glædet sine fans i årevis, og der er ingen grund til at sige meget her. For mig er den største opdagelse, en gryde kan være SEXY er design af lågene. Ingen andre steder har jeg set figurer af grøntsager lavet på denne måde, som dekorerer de øverste dele af kobberkar. Dette er fuldstændig vanvid, og jeg ved, at vores kunder især elsker modeller med sådant tilbehør.
Efter min mening ser de lidt italienske ud keramik dekorativt design, der er blevet beundret over hele verden i århundreder. det er uden tvivl det hotteste sted i verden, hvor der opnås ægte prestige.
Hvis du har høje kulinariske ambitioner og er en kulinarisk blogger, anbefaler vi at købe kobbergryder. Det er ikke uden grund, at alle de bedste kokke i verden vælger kobbergryder og ikke for eksempel teflon. Sidstnævnte er trods en flot mediekampagne af gennemsnitlig god kvalitet og slides synligt over tid, hvilket i høj grad påvirker kvaliteten af de tilberedte retter.
Nem rengøring af kobbergryder
Vedligeholdelse af kobbergryder er heller ikke krævende (hvilket er tilfældet med teflongryder, som skal vaskes og tørres af på en speciel måde for at undgå overdreven slid af teflon).
Kobbergryder er derimod kendetegnet ved stor holdbarhed og styrke, takket være hvilke retter du tilbereder vil være lige så gode selv efter 20 års brug af denne type gryder. Medmindre du bliver en fremragende kok i mellemtiden, så vil kvaliteten af retterne naturligvis stige markant.
I modsætning til alle andre typer, kobbergryder bliver ikke slidt eller beskadiget.
Kobberpotter og deres positive meninger er kun fordele
En af de vigtigste egenskaber ved premium og super premium produkter er lang levetid. Det har producenterne indset, hvorfor de primært bruger materialer af høj kvalitet. I sidste ende giver de stor brugsglæde og tjener i generationer.
Hvis du ikke kan se dette, leder du forgæves efter kvalitet. Garantien for et godt produkt koster penge, men her er besparelserne kortvarige. Ingen producent med respekt for sig selv vil producere en kobbergryde til lave omkostninger. Personligt anbefaler jeg mest håndlavede varer, så prisen er den afgørende faktor her. Og bliver det et produkt? fra Portugal, Italien og Tyskland. Alle i dag tæller omkostninger og skal lægge mange kræfter i produktionen.
Mine kunder køber enkelte stykker kobber køkkenredskaber, og derefter langsomt vælger andre stykker. Selvom der også er dem, der køber hele sæt på én gang. Det haster ikke, så hvis du vil se, hvad luksuriøse kobbergryder kan, kan vi sende en af dem til test! Intet problem:)
Jeg elsker god mad, men ikke at svømme i olie. Så ved du hvad jeg taler om, jeg tror ikke jeg er alene om dette emne. Kobber er kobber, og intet vil ændre det.
Ok, hvis du vil prøve kobberkar, så skriv – michal@luxuryproducts.pl
Efterlad en kommentar